OM RUMMAND

RUMMAND er en webshop der sælger møbler og interiør til mænd.  Virksomheden blev stiftet i 2017, da vi følte behovet for en webshop med fokus på udvalgte kvalitetsprodukter af høj kvalitet, industrielt og maskulint udtryk fra kendte og upcoming designere.

Vi bestræber og på at være mandens foretrukne leverandør samt inspirationskilde af møbler og interiør til hjemmet. Vi mener at vi gennem personlig service og engagement, kan tilbyde manden et boligunivers og en ekstraordinær oplevelse som bygger på RUMMANDs værdier:

Udvalgt sortiment

Alle produkter, brands og kategorier er omhyggeligt udvalgt og håndplukket til dig. Kvalitet, holdbarhed, design, pris og selektivitet er hovedkriterierne når vi vælger hvilke produkter og varemærker som skal indgå i vores sortiment.

Vores sortiment omfatter en nøje udvalgt blanding af såvel velkendte og klassiske, som moderne brands, hvor høj kvalitet i både materialer og design er den afgørende faktor. Vi arbejder kontinuerligt med at udvælge de bedste brands og produkter, med ønsket om at tilbyde en kombination af enkelt nordisk design, industrielt, maskulint, og ”skæve” produkter. 

Service og tryghed

RUMMAND ønsker at have Danmarks bedste service og sætter en ære i det.

Vi har som noget nyt i branchen, valgt ikke at have faste åbningstider, men er så vidt muligt altid tilstede på telefonen. Kontakt os når det passer dig, om det er weekend eller efter kl. 18:00, så bestræber vi os på at være tilstede. Er vi ikke ved telefonen, vil vi ringe tilbage hurtigst mulig, så læg en besked eller send en SMS. Alle e-mails besvares inden 24 timer 365 dage om året.

 Vi ønsker at du som kunde skal føle dig tryg når du handler hos os. Derfor tilbyder vi altid fri fragt og fuld returret inden 14 dage, hvis du ikke er tilfreds med din købsoplevelse.

Til levering og betaling arbejder vi udelukkende med pålidelige samarbejdspartnere så du kan følge dig tryg. Ligeledes når det gælder vores leverandører, her arbejder vi udelukkende med officielle partnere.

Enkelt og ligetil

Enkelthed indebærer for os en hjemmeside som er let at navigere rundt på, let tilgængelig information samt at du som kunde skal opleve køb samt eventuelle bytte og returneringsprocesser som problemløse.

Bestilling kan foregå uden at oprette bruger hvis ønsket og du kan nemt betale med betalingskort. Hos RUMMAND er det altid fragtfrit, så er der mindre at tage stilling til.

Vi har udvalgt produkter og brands, så du nemt og enkelt kan navigere rundt på hjemmesiden, blive inspireret og vælge blandt produkter som passer ind i den moderne mands hjem.

Når du handler hos RUMMAND.dk skal du igennem følgende 5 trin:

  1. Find de forskellige varer du ønsker, hvorefter de lægges i kassen.
  2. Indtast personlige oplysninger.
  3. Vælg forsendelse og betalingsmetode.
  4. Oplys om du vil modtage nyhedsbrev og eksklusive tilbud.
  5. Lav en gennemgang af de oplyste informationer og godkend købet.

Adresse    RUMMAND
                      Gjellerupvej 89
                      8230 Åbyhøj

 Telefon     70 99 26 40 

 Mail             info@rummand.dk

 CVR             38590251

Miljøvenligpakning